Rehabilitation of Oven Building requires circulation and parking constraint

Rehabilitation of Oven Building requires circulation and parking constraint


Silves City Council announces that, due to the start of the refurbishment contract of the Oven Building, for the installation of the Casa dos Vinhos, the circulation and parking in the area surrounding this building will be constrained from day one. January 20 and for a predictable period of six months.

As the beginning of the work, traffic will be interrupted in the area surrounding the intervention on Rua Policarpo Dias and Rua da Mesquita (except loading and unloading on this last street), so in addition, the road of Rua Moinho da Porta will be subject to narrowing and the prohibition of parking in the work area.

In the same letter, the Municipality recalls that this intervention represents an investment amounting to 300 thousand euros, with a contribution rate of ERDF (European Regional Development Fund) of 70%, reason why with this work the municipality intends to adapt the Oven Building to exhibition, promotion and sale space for endogenous products (wines and other locally sourced products) taking advantage of the strategic location for residents and tourists alike between the riverside and the castle.

To finalize the communiqué, the Municipality requests the attention and understanding of the drivers for this situation and thanks the collaboration of all.

comments

comments



Source link